Bizalom - Barátság- Bátorság - Becsület - Békesség - Biztonság - Boldogság

Rólunk

Csoportunk célja egy ökofalu és a benne élő önfenntartó, kulturális közösség létrehozása, működtetése. Fontosnak tartjuk a hit, a hagyomány, a szabadság, a béke és ezek által a szeretet jelenlétét közösségünkben. Bízunk abban, hogy segíthetünk az embereknek visszatalálni a természethez, a művészet és hagyomány értékeihez. A mai társadalmi rendszer a vesztébe rohan. Nem kívánunk vele tartani. Ha az összeomlás bekövetkezik, túl szeretnénk élni. Nem titkolt célunk a fogyasztói társadalom kötelékeitől való megszabadulás. Ezért működésünk nem a "bio-ökodivat" kiszolgálását, népszerűsítését hivatott betölteni, sokkal inkább az elvonulás, lelki fejlődés lehetőségét egy biztonságos, zárt, ugyanakkor szabad közösségben. Tagjaink a "másképp gondolkozók" , ha úgy tetszik "kulturális kreatívok". Nem vagyunk titkos társaság, ugyanakkor működésünket bizalmasan kezeljük. Függetlenek vagyunk minden fajta vallási , politikai és katonai szervezettől és nem vagyunk jótékonysági vagy non-profit csoportosulás sem.

2010. ápr. 3.

Örök felismerés

"Tanulni annyi, mint felismerni, amit régóta tudsz. Cselekedni: bizonyságot tenni arról, hogy tudod. Tanítani: emlékeztetni másokat, hogy tudják ők is, ugyanolyan jól."

Ennek szellemében igyekszünk társainknak átadni azt a tudást és tapasztalatot, ami szükséges az életben maradáshoz, az egészséges élethez, a szellemi és lelki fejlődéshez és az örömhöz. Valamint ezen dolgokat igyekszünk eltanulni társainktól. Más szavakkal fontos számukra tagjaink képzése, szellemi életük kiteljesítése. Ennek érdekében előadásokat, vetítéseket, bemutatókat, kötetlen beszélgetéseket tartunk. Melyek közösségünk összekovácsolása mellett, energiáink egyesítését, gondolkozásunk egy irányba terelését is szolgálják, közös céljaink érdekében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése